tisdag 28 juli 2009

torsdag 23 juli 2009

fredag 10 juli 2009

Dagens Metafor

Fildelning är som HIV, man blir inte av med sina filer bara för att man ger dom till andra...

fredag 3 juli 2009

The Pirate Bay startar fond

Ur bra grejer växer ibland fler bra grejer. The Pirate Bay är ett sånt projekt har det visat sig gång på gång. Senast gavs det tekniskt stöd åt krisdrabbade internauter i mellanöstern. The Pirate Bay som sedan 2003 försett världen med torrents gör det alltså igen och startar nu enligt en massa nyhetssiter och bloggar en fond för nya internet-projekt. En fond som kan hjälpa nya och pågående projekt att komma igång och/eller gå vidare.
The Pirate Bays nya tjänst - om man kan kalla fonden så - är ytterligare en instats för bevarandet av ett fritt och kreativt internet. Fonden kommer att erbjuda internauter ekonomiskt stöd, ett stöd som The Pirate Bay saknade vid sin egen uppstart.
Cirkeln är inte bara sluten, den vill även föröka sig och skapa grogrund för alla dom tusentals små internetfrön som bara ligger och väntar på att få poppa upp och växa till bra och förhoppningsvis världsomspännande projekt som The pirate Bay och Piratbyrån, och det mina vänner, det är konkretiserad ideologi som inte växer på träd. iLike!